Uopći uvjeti poslovanja

Registracijom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete poslovanja internet trgovine www.lincos.hr

Ako ste aktivan korisnik naše online trgovine, molimo Vas da pažljivo pročitate naše opće uvjete poslovanja i da koristite naše usluge samo ako se slažete sa navedenim uvjetima. Ovaj dokument sadrži zakonske uvjete za kupnju u našoj online trgovini. S potvrdom kupnje prihvaćate sve naše opće uvjete poslovanja, zato Vas molimo da pažljivo pročitate ovaj dokument prije nego li izvršite kupnju! Ako imate bilo koje pitanje vezano uz našu online trgovinu, narudžbe ili prijevoz, a odgovor nije prisutan u ovom dokumentu, molimo Vas da kontaktirate našu službu za korisnike.Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Autoset Turek d.o.o. te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Internet trgovina.

Podatci o tvrtci (Prodavač) (Company data (Seller) )

Opći uvjeti poslovanja (Validity of Conditions)

Opći uvjeti poslovanja primjenjuju se na sve artikle na online trgovini www.lincos.hr. Svojstva, značajke i fotografije naših proizvoda prikazane su na stranici samog proizvoda. Boja proizvoda koju vam dostavimo može, u nekim slučajevima, biti različita od boje na fotografiji proizvoda na našoj stranici. Tijekom administracije online trgovine, pokušavamo eliminirati sve razlike u bojama. Boja proizvoda ne utječe na kvalitetu samog proizvoda.

Kupac (The buyer)

Kupac je osoba koja kupuje usluge u našoj online trgovini, registrirani je korisnik na našoj online trgovini i izvršio je barem jednu kupnju na našoj stranici. Osoba može biti kvalificirana kao kupac iako je kupnja izvršena bez registracije na našoj online trgovini, to jest, preko telefona, e-maila, faxa ili je kupnja izvršena osobno u našoj trgovini.

Kako naručiti (Order procedure)

Izabrani proizvod možete naručiti putem naše online trgovine, telefona, faxa ili e-maila.

Cijene i popusti (Prices, Discounts)

Cijene su prikazane sa i bez PDV-a. Za kupce koji dolaze iz Europske Unije s važećim OIB-om i za kupce koji dolaze izvan Europske Unije, biti će izdan račun sa 0% PDV-a. Cijena ponude vrijedi samo u određeno vrijeme, postaje pravomoćna samo ako se prate svi koraci u ispravnom redoslijedu te ako se narudžba dovrši. Konačna cijena proizvoda i cijena prijevoza biti će prikazana nakon ispunjenja narudžbe kao i na potvrdi narudžbe koju ćete dobiti na vaš e-mail. Konačna cijena može biti promijenjena samo u suglasnosti kupca i prodavača. Ako narudžba mora biti mijenjana iz bilo kojeg razloga, cijena prijevoza biti će izračunata po važećim cijenama prijevoza u trenutku mijenjanja dokumenta. Popusti vrijede do prikazanog datuma ili do isteka zaliha. Prikazane cijene su povezane s tečajem EURA, i mogu se mijenjati dnevno.

Načini plaćanja (Payment Options)

Kad kupujete osobno u našoj trgovini, proizvode možete platiti gotovinom. Kada kupujete putem online trgovine opcije plaćanja su: Otkupnina: ako jedan paket ne teži preko 50 Kg, paket možete platiti gotovinom dostavljaču u trenutku dostave. Paypal: nakon izvršene narudžbe u online trgovini, biti će Vam poslan e-mail sa zahtjevom za plaćanje putem servisa PayPal. Upozoravamo Vas da nećete biti automatski preusmjereni na Paypal. Uplata: nakon što je narudžba primljena, biti će Vam poslan predračun na temelju kojeg ćete izvršiti uplatu.

Upozoravamo da predračun nije isto što i potvrda narudžbe koja je automatski generirana u sistemu!

Dostava (Delivery)

Naša tvrtka dostavlja narudžbe putem tvrtki Overseas i Lagermax. Narudžba će bit obrađena isti dan ako dođe u naš sistem prije 12:00 sati. U slučaju plaćanja unaprijed putem uplate ili Paypala, narudžbe će biti poslane tek poslije primljene uplate. Vrijeme dostave može varirati ovisno o načinu dostave kojeg je izabrao kupac (na primjer UPS standard ili UPS Express). Naš inventar se stalno mijenja, zato je moguće da jedan proizvod koji je dostupan na online trgovini nije dostupan u skladištu, pa narudžbu ne možemo dovršiti ili je možemo dovršiti samo djelomično. U tom slučaju, odmah ćemo Vas kontaktirati putem telefona ili e-maila kako bi se dogovorili o opcijama. Za pošiljke putem dostave, molimo Vas da upišete svoj kontakt broj telefona ili mobitela kako bi Vas, u slučaju neuspjele dostave iz bilo kojeg razloga, dostavljač mogao kontaktirati zbog dogovora oko drugog datuma preuzimanja paketa. Može se dogoditi da, u slučaju neuspjele dostave, ponovna dostava neće biti sljedeći radni dan nego tek na datum dogovoren sa dostavljačem. Pozor! Molimo Vas da provjerite paket u trenutku dostave te ako je proizvod oštećen, molimo Vas da upozorite dostavljača jer Vam bez danog protokola nećemo moći zamijeniti oštećeni proizvod.

Cijena dostave (Shipping costs)

Cijena dostave je izračunata po težini paketa. Tabelu sa cijenama dostave možete provjeriti na našoj stranici: Lincos HR

Kada na našoj stranici gledate tabelu sa cijenom dostave, molimo Vas da provjerite da li ste izabrali točnu državu (HR).

Neuspjela dostava (Unsuccessful delivery)

U slučaju da dostava prvi put bude neuspješna, drugi pokušaj dostave je na naš trošak. Ako dostava ne uspije i drugi put, svi sljedeći pokušaji su na teret kupca.

Oštećen paket (Damaged package)

Molimo Vas da u trenutku dostave, u prisutstvu dostavljača, provjerite paket radi eventualnih oštećenja. Ako ima vidljivih oštećenja na paketu koji ukazuju na to da je i proizvod u paketu oštećen, molimo Vas da ne potpišete preuzimanje paketa te da ispunite protokol sa dostavljačem. Ako je nakon otvaranja paketa u prisutstvu dostavljača vidljivo da je proizvod oštećen prije dostave, nudimo Vam 8 dana garancije za zamjenu proizvoda. U tom slučaju oštećenje paketa odnosno proizvoda prije dostave potvrđujete ispunjenim protokolom kojeg ste potpisali u prisutstvu dostavljača. Bez navedenog protokola ne možemo Vam zamijeniti oštećeni proizvod. Ako primijetite bilo kakvo oštećenje na paketu, kontaktirajte nas što prije na e-mail info@lincos.hr ili alati@lincos.hr ili na telefonski broj +0038540641304.

Pravo na povlačenje narudžbe (Revoke an order)

Svaki kupac ima pravo poništiti narudžbu u roku 8 dana te prava na povrat robe u roku 14 radnih dana: Pravo na povlačenje narudžbe odnosi se na sve proizvode koji su vraćeni u originalnoj ambalaži. Zahtjev za povlačenje mora biti u pisanoj formi proslijeđen na e-mail adresu info@lincos.hr ili alati@lincos.hr. Povrat uplaćenog iznosa cijene proizvoda izvršiti će se u roku od 30 dana. Povrat je moguće ostvariti tek nakon vraćanja proizvoda. Proizvod mora biti vraćen s originalnim certifikatom garancije i potvrdom o kupnji (račun). Troškovi dostave nisu podliježni povratu. Ako je dostava bila besplatna, troškovi dostave vraćanja paketa su na teret kupca a izračunati su na temelju težine paketa. Ako kupac želi vratiti proizvod koji je već bio u upotrebi, proizvod mora biti bez ogrebotina ili oštećenja. Ako je vraćeni proizvod ogreben ili oštećen, prodavač neće preuzeti proizvod te će ga poslati natrag kupcu na njegov teret.

Jamstvo (Warranty)

Nudimo Vam jednu godinu jamstva na sve naše proizvode. Jamstvo vrijedi samo sa kopijom računa i originalnim certifikatom garancije. Za proizvode bez jamstva, račun vrijedi kao i certifikat jamstva. Neovlaštene promjene ili nepravilno korištenje naših proizvoda rezultirati će neposrednim gubitkom prava na jamstvo.

Upravljanje jamstvom (Warranty Management)

Ako se naš proizvod pokvari unutar jamstvenog roka, molimo Vas da nas kontaktirate što prije! Moguće je vratiti proizvod osobno u naše skladište ili ga možete poslati putem dostavljača. Trošak dostave je na teret kupca. Ako nam vratite proizvod dostavom ili poštom, ne prihvaćamo nikakve troškove dostave. U slučaju zahtjeva za jamstvom, proizvod mora, ako je moguće, biti dostavljen u originalnom pakiranju, čist i sa cjelokupnim originalnim priborom, zbog eventualne zamjene. Za dostavu putem pošte ili dostavljača , važno je uključiti opis pogreške i broj telefona na kojem vas možemo kontaktirat tijekom dana, osim potrebne dokumentacije. Vas molimo da dobro spakirate proizvod ako se ga šalje putem kurira ili pošte, ukoliko prodavač nije odgovoran za štetu nastalu tijekom prijevoza. Primamo sve zahtjeve za jamstvo. Provjeravamo sve proizvode koji su nam poslani za mogučnost popravljanja ili zamijene. Šteta nastala zbog zoloporabe, neovlaštenih promjena i svi troškovi uzrokovani zbog njih su na teret kupca.

Podaci o odgovornosti (Responsibility Statement)

Prodavač nije odgovoran za bilo koju štetu nastalu zbog bilo kojeg vanjskog upada na našu internet trgovinu, ili za bilo koji gubitak koj proizlazi iz dobavljačevog kašnjenja u prijenosu informacija, objavljivanje računalnih virusa ili kvar u liniji ili sistemu. Korištenje proizvoda kupljenih na temelju informacija dobivenih na našoj web stranici, odgovornost je kupca. Nismo odgovorni za gubitke ili štetu uzrokovanu zbog zloupotrebe proizvoda.

Privatnost (Privacy Policy)

Od naših kupaca uzimamo samo podatke koji su strogo potrebni za primanje narudžbi, za izvršenje nakupa, za emisiju faktura, za dostavu i za jamstvo. Podatci koji su nam poslani biti će upotrijebljeni samo sa strane tvrtke Autoset Turek d.o.o. Korisnik se slaže da tvrtka Autoset Turek d.o.o. rukuje, upotrebljava i memorizira osobne podatke radi gore navedene svrhe.

Rješevanje sporova (Dispute handling)

Sve sporove koji bi mogli proizaći iz zaključenih ugovora, uključujući sporove u pogledu tumačenja, primjene ili izvršenja ovih Općih uvjeta poslovanja, Autoset Turek d.o.o. i KUPAC nastojati će prvenstveno riješiti mirnim putem, a ukoliko to ne bude moguće ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda prema sjedištu Autoset Turek d.o.o.

Copyright (Copyright notice)

Slike i tekst na našoj stranici, kao i njihova pozicija su vlast tvrtke Lincos.EU Kompletna ili djelomična kopija slika ili tekstova koji su objavljeni na našoj stranici su zabranjeni. Bilo koja upotrijeba materijala na našoj stranici, je moguća samo u suglasnosti s vlasnikom. Naša stranica sadrži materijal i tekst koji su nam osigurani sa strane distributera i imamo dozvolu upotrebljavati taj sadržaj. Brand Lincos.EU koji je dostupan na našoj web stranici, eksluzivno je vlasništvo tvrtke Lincos.EU. Moramo naglasiti da će Autoset Turek d.o.o. braniti svoja prava, ako je potrebno, i pravnim sredstvima.