Podne dizalice Ima 4 proizvoda.

Podkategorije

 • Dizalice podne

  Podne dizalice zbog svoje jednostavne upotrebe brzo postanu nezaobilazan dio svake radione, bilo domaće ili profesionalne. Naša ponuda podnih dizalica za automobile i teretna vozila lako će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike i zahtjeve. U ponudi imamo niskoprofilne, produžene i standardne podne dizalice, koje će odraditi zadani zadatak. Dobra i kvalitetna izrada osigurava dugi vijek trajanja i upotrebu.

 • Dizalice ručne

  Ručne podne dizalice zbog svoga jednostavno oblika i mehanizma omogućuju svestranu upotrebu. Nudimo Vam različite kapacitete dizanja, za sve Vaše potrebe. Kapaciteti dizanja su od 5 do 50 tona. Dizalica je mala i prenosiva, pa ju bez problema možete imati u svojem vozilu i rješiti situaciju.

 • Zračne dizalice

  Pneumatske dizalice su zbog svoje osnove primjerene svim radionama i zadovoljavaju čak najzahtjevnije korisnike. Nepogriješiva su pomoć osobito vulkanizerima jer su brze, snažne i jednostavne za upotrebu.

 • Pneumatsko hidraulične...

  Pneumatsko-hidraulične dizalice nepogriješiva su pomoć kod rukovanja teretnim vozilima, jer njihov kapacitet dizanja omogućuje dizanje jako teških opterećenja. Kapacitet dizanja od 22t do 50 t.

 • Dizalice za motore

  Dizalice za motore namjenjene su dizanju cijelog bloka motora kao i mjenjača ( gdje je to moguće) bez većih komplikacija i problema. Sama konstrukcija omogućuje jednostavan i nesmetan pristup kod svih vrsta automobila. Zbog svoje izvedbe dizalica se može koristiti i u druge namjene zbog čega postaje nezaobilazan dio u svakoj radioni.

 • Dizalice za mjenjače

  Dizalice za mjenjače namjenjene su podpori mjenjača kod mjenjanja i popravka. Zbog jednostavnog dizajna mjenjača, svih vrsta i oblika, možemo montirati dizalicu i ukloniti je radi lakšeg pristupa ili mjenjanja. S našim kvalitetnim dizalicama za mjenjače, mjenjanje ili transport mjenjača više nikad neće biti mučan, dugotrajan ili čak opasan posao.

 • Dodaci za podne dizalice

  Minőségi krokodilemelőinkhez kínálunk gumipogácsákat, adaptereket. Gumiszervizesek figyelmébe ajánljuk adaptereinket, melyek segítségével lehetőség nyílik a gépjármú fél oldalának megemelésére.

Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki
Prikazuje 1 - 4 of 4 stavki